Tæt på sejr

Danmarks 80’er-retrocykelhold Team K-Werk tæt på sejr ved e-World Cup

Af Senior reporter Bjørnstein, TASS

Team K-Werk var i går tæt på en e-World Cup sejr i e-cyekelsport på den virtuelle Watopia Island.

Der var med store ambitioner, at Bagmand Carsten stillede K-Werk til start ved søndagens virtuelle e-World Cup e-sport-cykelløb. Målsætningen var, at køre som et hold og blande sig i den internationale top, og vise, at retrocykling også kan blande sig indenfor e-sport cykling.

– Team K-Werk kom godt fra start. Jørgen, Jørn, Jan og Jan var flyvende, mens jeg prøvede at holde feltet tilbage, fortæller Bagmanden.

Den spektakulære taktik var også lige ved at lykkedes. Men kort efter start, løb holdets Commandore 64 tør for arbejdshukommelse, hvilke resulterede i, at Team K-Werks 4 ryttere styrtede i en sammenfiltret pixelbunke.

– Ja, det var sku træls, lyder det fra Bagmanden. Vi havde lige opgraderet computeren fra 2 til 8 KB RAM, så vi troede faktisk, at vi kunne følge med. Med jeg har en plan frem mod næste løb. Jeg har fundet en stak Piccoline computere i kælderen på den lokale skole. Så skal der nok komme massere af computerkraft.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *