Fleche Vejlonne

Selvfølgelig.

Selvfølgelig stiller K-Werk til start når 2019 udgaven af Danmarks stejleste vintage løb køres i påsken.

K-Werk var sidste år med til den første udgave og gjorde en fin figur. Særligt tydeligt var det på Møllegårds stigningen (desværre ikke med i år), hvor bagmanden stod over og filmede, mens Jan Panzerwagn zig-zagede op i ensom majestæt.

“Løbet køres i min baghave, og stigningerne har jeg kørt på de sidste 25 år” sådan fortæller bagmanden om ruten der går på tværs af Vejle Ådal og Grejsdalen. “Det er egentlig ikke stigningerne i sig selv, der gør det hårdt, mere det at de er der næsten allesammen”. Bagmanden anbefaler sine ryttere at vælge en bjerggearing til løbet, 38-28 som letteste gear er klart at foretrække. Selv kører han 90’er stål og 34-28??

I foråret venter holdet endnu en række udfordringer. Grand Fondo Jenum, GPVÅ er oplagte for holdet, ligesom de igen kører Ellehammer Arena tynd i marts måned.

Af- & tilgang

Holdet er ramt af naturlig afgang for 2019, da flere har hængt stålet på væggen. Steen og Jørgen Lykke har valgt at stoppe og Don Døhr nåede kun ét enkelt løb for holdet.

I stedet har Jan C fået en kontrakt frem til 2027, så efter et 1/2 år som stagiere, kan han nu bevise at det ikke kun var show off, men en konstant styrke han har i benene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *