K-Werk på sy’fyyynn

22 km enkelstart var dagens udfordring for de 3 K-Werk ryttere, der i dag havde kørt danmarks co2 regnskab 13 år bagud. For enkelstarten foregik så afsides at der skulle mere diesel til, end der bruges på en normal uge i bagmandens Renault.

Men intet er så skidt at det ikke kan blive værre. Så en strid vind fra alle sider satte en stopper for Bagmandens spinkle forhåbninger på denne rundtur. Ikke alene var asfalten flere steder så ringe, at kun det nordfranske er værre, men at der var så mange højdemeter på ruten, gør at det nærmest føltes som en enkelstart op ad Koppenberg, bare 22km og ikke kun de 600m som i Belgien. foto Jan Panzerwagn

Foto Jan Panzerwagn

AMJ og Jan “the trouble” Chr. klarede sig begge fint med en 3 og 4 plads i klassen for dem der ikke kører på tt cykel.

Næste år vil jeg træne op til løbet

Bagmanden konstaterer i en kommentar til sig selv, at det betaler sig at være i form, når der skal konkurreres.

Vi kommer igen og sejrer ad helvede til

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *