Endnu en træning på fyyynnnn

Panzerwagn fik luftet sin flotte Saronni-røde Olmo, Jan C, Pelle C kørte hele vejen fra udkantsfyn og Docteur Eberhardt havde ringet til en ven, da de 5 ryttere mødted i Georgsgade midt i Odense, til en træningstur i det midt og vestfynske.

Lørdag d.22/6 mødes de alle klokken 9.30 hos Panzewagn og stævner ud mod Elmelund Skov over Tommerup Stationsby, for at stoppe halvvejs i Vissenbjerg. Efter passage af bjerget i Vissenbjerg holdes det naturlige bagerstop.

De blege behårede stænger luftes i solen

Turen fortsætter herefter lidt nodpå og følger en rute der ligner sidste del af Fyn Rundt, ind til centrum af Odense.

Den gode træning var sat i stand i samarbejde med Peugeot Re-Cycled og Team K-Werk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *