Bagmanden indrømmer DNA doping

Mens andre bruger EPO, ketoner, hormoner, salver og plastre har K-Werk igennem længere tid eksperimenteret med DNA doping. Og det er ikke ulovligt oplyser bagmanden – det står ikke på nogen liste noget sted som han selv har læst, oplyser han til sig selv, hér på siden.

I sin enkelthed går det ud på at udtrække DNA fra andre cykelryttere, for derefter at tilsætte det i de flaskerne som K-Werk rytterne drikker under træningen. Ideen er at DNA’et så optages i rytteren og der så tilegnes ekstra evner. Indtil videre er det hele på forsøgsstadiet, og det er da også en beskotelig afære.

Alene at skaffe savl fra Bjarne Riis´frådende mund fra enkelstarten i TdF 1994, har kostet meget. På Ebay måtte jeg betale over 25.000,- for en dråbe. Det var en ukrainsk sælger der lå inde med noget fra en cykelhandske. Siger bagmanden

K-Werk har forsøgt sig med hårstrå fra Pantani, rester af en blodpose fra Lance, aftryk fra en whiskey glas fra Floyd, et hårdstrå fra Hugo Koblets kam samt en vatpind fra Ritter

 

Pavel Tonkovlance.jpgfloyd landis.jpg

ritter.jpegHugo koblet.jpg

 

 

 

 

Desuden leder man efter noget bakkenbart fra Merckx og rådt hår fra Der Jan.

Hvorvidt der er succes med DNA doping er alt for tidligt at sige noget om, da forsøget kun har kørt i 1/2 års tid. Men alle ryttere der er ,med i dette specielle program overvåges nøje af bagmanden. Han kigger på Strava tal, Facebook opslag og håndskrevne noter fra rytterne.

– Det har ikke været muligt at få en kommentar fra UCI, DCU, CIA, DSB, Michael Rasmussen eller andre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *