Fra slowmotion til fastfood

IMG_2816

K-Werk tog medaljer og pokaler ved årets udgave af Tour De Vestfyn.

Slowmotion

Der var ingen forventninger på forhånd. Bagmandens overraskende sejr i 2018 skulle man ikke køre efter, dertil var formen for ringe og teamet havde på forhånd aftalt at dette års udgave skulle være en hyggetur, kørt så tilpas langsomt at alle kom med rundt. Da starten gik klokken 11.30 var det med deltagelse af teamets egen læge, Docteur Eberhardt, Panzerwagn, den sydjyske kæmpe Jørn og bagmanden i egen ringe person.

IMG_6351-kopi

Orkan

Vinden var af nærmest orkanstyrke, og havde det været et UCI løb, var det sikkert blevet aflyst. Men de 4 rytter kørte løbet i godt humør på deres stålrammer (en Centurion Super Le Mans, en Batavus og to Nishiki Olympic. På billedet kan man ane en smule anstrengelse hos Docteur Eberhardt, mens Jørn har gemt sig bag Panzerwagn.

Fastfood

Efter løbet løbet blev der som sædvanlig serveret pokaløl og store grillpølser. Alle ryttere var i godt humør efter turen, hvor regnen ikke fik en chance og den smukke rute blev beundret. Som det ses fik hele teamet en fortjent medalje og Docteur’en vandt en plastik flaskeholder – hurra for den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *